måndag 16 januari 2012

Dagen som inte riktigt blev som planerat!

Idag var det dags att dra till skolan igen. Jag och Oscar började på ett helt nytt program den här veckan så blir igen att träffa helt nya lärare och elever, Nice! ;)

Aanyway, trött som f*n var jag när jag vaknade eftersom brand alarmet gick igång 01:30 inatt. Hade tidigare hört att brand alarmet far på lätt här, men jag tänkte att det vore bäst att klä på sig och gå ner för brandstegen, bor ju ändå på 10:onde våningen. Ringde iaf till Oscar och hörde ifall han skulle dra ut.
Hans svar: "mjaaee tror no vi kan fa tibaaaks å ga ligg! *gäsp*"
Lite oroligt smög jag tillbaks under täcket och somnade om :D haha, verkligen dumt.. men jag visste ändå att det var falskt alarm.

Hade packat med alla gym kläder,mellanmål, rage x2 (pre workout produkt som innehåller mycket koffein, kreatin och annat smått och gott som kickar till en lite grann före ett tungt träningspass, tänkte skriva ett inlägg om "pwo" senare) och menade fara köra ett benpass direkt efter skolan.

Så, sista rasten åt jag min kvarg och när sista timmen var slut drack jag glatt min Rage x2. Började tagga till inför benpasset när Oscar säger vi måste gå och snacka med en lärare angående en kurs i nova-point (grymt bra program baserat på autocad). När vi snackat med läraren så drar hon iväg oss till en datorsal för att gå igenom det vi missat förra timmen. Fine! tänkte att det inte skulle ta mer än 10-15 min.. minuter blev till en timme, en timme blev till två timmar, två till tre!!! Där satt jag, hög på koffein och taggad till 1000 framför datorn... Blev inget annat än att fara hem och göra middag istället. Så benpasset körs imorgon bitti!

Fick också lite abstinens att fara hem till Finland idag nu när vårat rinkbandy lag "Sålv devils" har första matchen för säsongen!

Sålv Devils efter final matchen som gjorde oss till segrare i Div. 3! Måste få skryta med att jag gjorde två mål i matchen också!

Grymt bra shack! (En del spelare borta från bilden)

//Robbe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar