lördag 14 januari 2012

Lördag och Ikea!

Klockan ringer 10:00 och efter aningen orolig sömn vaknar jag upp till ett strålande fint oslo! Hade inatt vaknat till att jag var med i boken "Vargbröder" som jag läste innan jag somnade. Jag hade hamnat i Yxhammarsjön där hemlighets folket drar ner en under ytan och gör en till en av dom. Det ville jag ju inte så jag vaknade av att jag stod på mitt tv bord.. Och efter några minuters flåsande så insåg jag att det inte var vatten runt om mig utan bara mitt golv. Efter att jag skrattat lite åt hela situationen somnade jag glatt om. Haha! var läänge sedan jag vandrat i sömnen :D

Efter ett ordentligt morgonmål beståendes av äggröra, rostat bröd, banan, juice, vitaminer,omega3 och hela faderullan (slarvar ALDRIG med morgonmålet!) så vandrade vi in till centrum där vi hoppade på Ikea bussen.

"Pheeew, så mycket folk, så mycket saker... var skall vi börja?" är min tanke här ;)

Allt gick ändå riktigt smärtfritt och vi hittade allt vi behövde! Matlådor, påslakan, handdukar, köks kniv, matta och annat smått och gott. Ville också köpa en massa fina växter att ha på rummet men jag tog mitt förnuft till fånga och tänkte tillbaka på mina tidigare försök. Att komma ihåg att vattna är inte min grejj!

Coolt med självbetjänings kassa!

Sen avslutade vi med det bästa!
FOOD!

Igår kördes även ett lätt biceps,triceps och underarms pass. Lägger upp det senare ikväll!

1 kommentar: