tisdag 22 maj 2012

Jag + bodybalance = sant


Söndagen den 20.05.2012 skrev jag in mig i historieböckerna. Det var dagen jag inte trodde skulle komma. Då jag, Robert Back, vandrade in till gymmet för att gå på en ledd timme i form av bodybalance. Det var efter mitt rygg och bröst pass som min syster Camilla frågade om jag ville hänga med på bodybalance. Mitt direkta svar var som vanlig "hahh nej!". Sen började jag fundera. Jag tänkte tillbaka på hur bra jag mådde när jag körde lite mera seriösare yoga och stretch. Hur perfekt min form i knäböjjen var. Så några timmar senare var jag där, barfota och i mjukiskläderna ställd i warrior positionen. Jag måste säga, I freaking loved it! Jag köpte det direkt. Bodybalance skrivs in i mitt träningschema hedan efter (körs minst varannan vecka). Ett annat stort plus var att det var jag, två andra killar (läs "gubbar") plus ca 30 brudar.
Till alla skrot lyftare som tänker som jag också gjorde tidigare:

"Bodybalance är bara för äldre damer och tjejer.. Ingenting för oss riktiga lyftare.."

Gå på ett pass. Sluta ha förutfattade meningar. Ifall du efter passet ännu anser att det bara är för tanter. Hör av dig!

"He who never falls, never stands"

2 kommentarer:

  1. Man är sällan så lycklig och nöjd med sig själv som när man får göra "happy baby-pose" i slutet av bodybalance-passet ;) Tillsammans med en massa andra människor och till nice musik, förstås!

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha! Så sant mandis! :D Roligt att du kika förbi å lämna en komment ;)

      Radera