tisdag 22 maj 2012

Morgon passet avklarat!

Yapp där satt den! Körde axlar och traps idag. Härligt att komma till gymmet 07:30 när alla vikter och maskiner är lediga. Alla tunga vikter viskade "lyft mig lyft mig!" idag. So I did!!!

Passet såg ut som följande

Axlar:

4set Sittande hantel press i maskin (Hammerstrength)
4set Framåtlutande hantel lyft till sidan
4set Stående hantel lyft till sidan
3set Butterfly i cablecross
3set En arms cabel lyft i cablecross (drag bakom)

Traps:
4set Stående hantel shrugs

3 första övningarna kördes lite tyngre än vanligt idag. Siktade på 5-8 reps. De två sista övningarna för axlar blev lite högre 12-15 för att avsluta med lite pump och krama ur riktiga full range moment.


Lite axel definition. Lite större rear delts (bakre) så börjar jag bli riktigt nöjd faktiskt!
“It Ain’t How Hard You Hit…It’s How Hard You Can Get Hit and Keep Moving Forward”

2 kommentarer:

  1. bästa karlträningsbloggen!! Är så sjukt pepp på att börja träna nu. Ska bara våga mig på gymmet. Inte så lätt som liten tjej att våga sig in på gymmet när det bara är biff-killar där. Man känner sig så himla obekväm! Haha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack det värmer! Det var lite väl generöst av dig ;) Jo det är många som jusst har den där pressen att våga gå in som nybörjare på ett gym. Alla har vi varit där. Jag var 182 lång och vägde 64kg när jag började. Smal som en sticka. Det kändest som att "biffarna" kollade ner på mig. Men nu när jag är på den "andra sidan". Lite större och erfarnare gymmaren vill säga. Så vet jag att dom (biffarna) inte gör det. Om de är lik mig så är de så inne i sin egen träning och inte bryr sig om andra eller så är de bara glada att mera folk blir medveten om hälsan och tar tag i saken om att komma i form! Imårn går du och fixar gymkort och går stolt in på gymmet! Kör hårt!

      Radera