torsdag 14 juni 2012

Pass update!

  

Måndag: Ben och vader

4set Knäböj
2set Benpress
2set Liggande Bencurl
2set Benspark

2set stående vadpress (fokus yttre)
2set Sittande vadpress (fokus inre)
2set Vadpress i benpress (högrep)

  • Alla 2settare kördes till failure + 2-3 assisterande negativa reps. Dvs träningspolaren assisterar upp vikten den positiva fasen och släpper sedan för att låta mig hålla emot allt vad jag årkar den negativa. Det blir långsamma negativa på 3-4 sek.

Kommentarer:
Riktigt bra pass! Fick direkt en så otroligt vidrig pump av Pre workouten i knäböjen så jag kunde knappt göra mina två första set på10-12 reps. Jag körde istället 3set 4 reps (heavy duty!). Kändest grymt bra! Det är den erfarenheten jag har av just pwon också. Att man får en så jäkla pump så styrkan och uthålligheten ofta lider en aning. Det är ju iofs skönt att få pump! ;)


Tisdag: Axlar, traps och mage

3set Rotatorcuff warmup
4set Framåt lutande hantel lyft åt sidan, lutad mot vinklad bänk
3set Sittande hantel lyft åt sidan
3set Butterfly
3set En arms cabel lyft åt sidan
3set Stående hantel shrugs
3set "Ronnie flyes", 30 sek vila mellan setten

2set TRX crunches
2set Crunches med boll

Kommentarer:

Det bästa axel passet genom tiderna. Jag ville aldrig sluta detta pass. Men axlarna hade verkligen tagit emot en del stryk. Så det var bara att hoppa i duschen och börjar reparera.

Onsdag: Cardio

60min Power walk

Torsdag: Rygg och bröst

4set Chins + dips, 1-2 min vila mellan setten. Endast kroppsvikt
2set Framåtlutande skivstångsrodd
2set Incline hantel press
2set Breda Latsdrag
2set Incline cable flyes

Kommentarer:
KABOOM!. Rekord i chinsen. 3 reps mera än före vilo veckan och ligger ännu på samma vikt.22+2 reps kom upp idag! Bara 8 till nu så är jag nöjd! Dock körde jag bara 33 strikta dips efteråt. 39 Satt jag före vilo veckan. Men jag får skylla på maxningen på chinsen före. Men så går det ju till på tävling också. Förutom att man får vila mer än 2 min mellan då! Galet nöjd ändå med det totala summan reps efter de 4 setten. Var meningen att jag skulle göra 6-7 set chins/dips men jag stannade på 4 detta pass nu pga att jag inte vill ta ut mig för mycket direkt efter vilan. Skulle gärna fortsatt 5 set till! Så taggad är jag nu!


"There are no shortcuts to any place worth going."

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar