söndag 1 juli 2012

En kort update + side pose

Har spenderat hela helgen ute vid björkholmen hos Nylles villa! Hela shacket på runt 20 pers var samlat och skrattgroparna har fått training overload! Kunde inte bli bättre! Måste buga för Charlotta som serverade morgonmål, lunch och middag hela helgen till alla! För att inte glömma "grillhåle" som stod för nattmaten! Så jäkla skojj! Bilder kan komma upp senare! Tack alla!

Kom jusst också från ett kvällspass ,bröst och rygg, som gick riktigt bra. Är inte någon förespråkare för sena kvällspass eftersom jag blir så pigg att jag har svårt att somna. Men jag blev taggad i bilen hem på att lyfta lite skrot så det vara bara att tuta och köra!

Bjuder på lite sideposes från torsdagens bröst och ryggpass. Borde lägga mig i solariet med tröjjan på för att jämna ut brännan mellan över- och underkropp! Haha! Men vad kan man när man behöver byggare pants på sig på jobbet!Sideposes sitter ganska bra nu. Har ännu lite svårt att bestämma mig om jag skall köra med den övre där den främre armen är vinklad mindre. Fördelen med den är att bicepsen ser betydligt större ut samt bröstet mycket mer fylligt. Negativa med den är att jag skymmer midjan och magen mycket vilket resulterar i att jag ser lite "bulkigare" ut. Den nedre har fördelen med att V-shapen kommer fram bättre och midjan ser mycket smalare ut. Dock försvinner massan på bicepsen en aning när jag hamnar att dra bak armen. Kunde också jobba lite mer på att "brösta" upp mig för att pressa fram ännu en smalare midja. Jäkligt svårt det här med att posera skall ni veta! Inte så lätt som det ser ut!

Mera updates imårn!

So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar