torsdag 16 augusti 2012

Man skall göra det enkelt för sig!

Tillbaka efter ett riktigt köttigt benpass. Fler set än jag är van vid samt lite mera övningar. Galet sicken pump jag hade innan det passet var slut! Fokus höll bra igenom hela ändå! Gött!

Igår fixade jag till kosten för 3 dagar framåt. Söndag och onsdag kommer att bli mina mattillagnings dagar och lördag blir min storshopping dag för veckan. Allt är uppskrivet i tabell för att det skall bli riktigt lätt att veta i butiken sedan hur mycket jag behöver av allt krubb! Har känt mig lite geeky när jag fixat så fina kost och tränings tabeller. Jag brukar vara den som ofta börjar fundera i butiken vad det var jag behövde. Vilket ofta resulterar i att man glömmer minst två saker!


 Att storkoka 2 ggr i veckan och lägga i matlådor måste vara en av de saker som alla med tajt dags schema verkligen borde göra! För det första har jag inte tid att laga mat hela jäkla tiden och för det andra så missar jag aldrig en måltid! NEVAHH! Man blir ju bara så glad av att bara ta ut en låda när det är dags för måltid!

Fixade också till mitt eget jordnötssmör som liten nödlösning när allt var slut i de två butikerna jag var till igår.


Avslutar kvällen med denna låt på repeat! Så skön!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar