fredag 26 oktober 2012

Blåa hinken och Schizo-warning

Idag avslutades sista benpasset för veckan. Framlår igår, check, baklår + vader idag, CHECK! Passet igår blev ett tidigt morgonpass och tänkte sätta morgongröten i halsen vid varje rep. Jag och morgonmål har aldrig gått ihop. Min mage behöver en timme eller två för att komma igång. Jag vaknade ändå tidigt för att inte behöva stressa i mig maten. Men ägg omeletten, havregrynen (blandar i en shake + 20-25g whey) gick allt annat än snabbt ner. Fifasen så jag var tvungen att PRESSA! Beror nog på den lilla stress som uppstått under veckan med ett omfattande stålkonstruktions-prov på 6h samt inlämnings uppgifter som hopar sig på varandra. Bad planning från skolans sida!

Iaf så tankade jag mina kre-alkalyn, aminosyror samt vitargo och drog till gymmet för att pressa ben, framlår, med den här låten dunkandes i mina öron:


Väl på gymmet så började detta "spöke" i mitt huvud säga att jag inte var redo att köra detta pass. BULLSHIT. Klart som fan jag är redo sade jag tillbaka! Bensparkarna supersettades med benpressen, håller tyngden på tårna för att lägga mera fokus på quads, och detta jäkla spöke fortsatte med att säga att jag mådde dåligt.. Fan heller att jag gör, har sovit 9h och är på G sade jag tillbaka. Set efter set var spöket där, tills jag fick nog! Gick till städerskans skrubb, tog fram en blå hink, ställde den bredvid benpressen och sa till spöket.. Skall du spy så gör du det i hinken, Jag skall fan i mig iaf träna det här passet till slut! PUNKT! Mycket tyst var han efteråt!

Ni behöver inte vara oroliga. Jag lider inte av schizofrenia. Utan jag försöker bara nå fram till er i tankesättet när man tränar. Jag ser två personer i mig när jag tränar. Eller rättare sagt, jag hör två personer. En personen (spöket) som ibland piper lite tyst "aj, det här är för tungt", "jag orkar inte en till", "jag vill gå hem och lägga mig" osv. Det finns också den RIKTIGA personen, dvs den som man verkligen är! Vinnaren! Den som skriker i mitt huvud "ONE MORE!" "TYNGRE!" "GO GO GO!". Det gäller att så fort som möjligt tysta den andra personen när han dyker upp. Helst skall man göra det innan passet genom att tagga till med favorit tränings musiken eller videon! Hör ni spöket på gymmet så ropar ni till att han skall dra åt h**ve**.


//Robz


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar