tisdag 16 april 2013

Photoshoot! "720 bilder senare!"

Helt jävla awesome avslut på denna tisdagskväll! Jag och min coach Ronnie körde ett lite mera "lekpass" för bröst, biceps. Huvudpointen var att få sparade några saftiga bilder nu när formen endå  är skaplig så här 3 dagar efter Fitness Classic. Vem vet hur formen ser ut efter några veckor? Iaf med tanke på att jag i dagsläget redan ligger nära 90 kg! Haha! 8kg + ! GÖTT! Mycket vätska, och MYCKET tryckt i kroppen de här dagarna!

Vet inte om jag tar en hel vecka off för att totalt reparera efter denna diet nu eller inte. Så var planen först, men blev riktigt taggad på att lyfta lite tungt skrot igen nu efter dagens pass. Men jag är sliten.. det känns att man kört nu 13 tunga veckor i sträck. Smartast vore att vila och jag tror det får bli så. En aktiv vila med 2-3 morgoncardio pass för att hålla igång lite ämnesomsättning och sedan 1-2 mixade styrke pass där jag tränar lite fritt. Kommer att klättra på väggarna innan måndagen kommer då jag drar igång med offseason diet och tunga styrkepass. För här skall byggas ännu mera seriös massa!!! The sky is the limit!

Trycket jag fick efter första settet cable flyes idag var något otroligt! Efter 4 set var jag så pumped att Incline hantelpress nästan gjorde ont i negativa fasen!!! Så galet skönt! Säger som arnold: "The pump is like cuming.." What a feeling!!!

Bjuder på en enstaka bilder tagna från IPHONE! Betydligt mera kommer upp från systemkameran i ett senare skede!

Ronnie kör en riktigt nice variant på front doubble biceps


Vill tacka Robin som ställde upp som fotograf och fixade med ljus, kamera och allt! Thx brother!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar