söndag 28 april 2013

Tävla om en startplats till "The Run Stockholm"!

"En äkta löpupplevelse för motionär och elit"

 

 

 

"I The Run kan alla vara med oavsett ålder eller om du är motionär eller elit. Loppen ställer dig inför en kul utmaning och bjuder dig på en större löp upplevelse än traditionella stadslopp, då banorna sträcker sig genom vacker natur och slingrar sig fram på motionsspår och stigar.
Alla loppen erbjuder sträckorna 5 och 10 km. Du kan delta individuellt eller i lag på 4 personer. Alla som deltar som ett lag får avsluta kvällen tillsammans med en god picknick.
Vår ambition är att du ska få ett inspirerande mål att träna inför och att du ska känna dig stolt över att ha genomfört The Run oavsett vilken träningsbakgrund du har."-The RunJag lottar nu ut bland mina läsare en gratis laganmälan till motionsloppet The Run Stockholm som går av stapeln den 14 Maj. Vinnaren får samla ett lag på 4 personer, dvs vinnaren får ta med 3 av sina vänner på evenemanget. Inte nog med att laget bjuds på gratis startavgift så får de funktionströjor och en gratis picknick.

Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar med ert namn och kontaktinformation. Ni kan också skicka namn och kontaktinfon till mig på Trainerrobbe@gmail.com.

Go Go Go!


Mera info på www.therun.nu

1 kommentar:

  1. Hej Trainerrobbe!

    Jag deltar gärna i tävlingen! Skickade kontakt informationen på din mail!

    Mvh Anne

    SvaraRadera