torsdag 2 maj 2013

Många roliga dagar!

Har inte haft tid att blogga nu när slutarbetet är på slutrakan och tränat hårt där emellan. Två festbjudningar har jag och Heidi ordnat hemma hos oss också! Alltid lika roligt att ställa till kalas!(Obs! när man för en gångs skull får käka tårta!!!)  Imorgon blir det ännu ett!

Morgonvikten ligger i dagsläget kring 89-90 så 7 kg upp sedan tävlingen är riktigt passligt. Inte för mycket och inte för litet! Det kunde ha gått upp jäkligt mycket mera med tanke på viktökningen på 10 kg under den första veckan! Kroppen lagrade otroligt med vätska då! Skönt att det stabiliserat sig nu iaf! Siktar på någon viktökning kring 0,2-0,3 / vecka! Skulle gärna väga kring 100 sträcket igen!Idag blev det en 45 min powerwalk från morgon och efter lite slutarbets skrivning ett benpass med 100 fokus på framlår. Det var så galet skönt!!! Avslutade med 1 set 80 rep RP (rest-pause) på benpressen, fötterna placerade nära och lågt på plattan och tyngden på tårna hela tiden. Det avslutet räckte till så att det tog många minuter innan jag "came back to life" och kunde krypa/släpa mig till duschen. Men helskotta vad skönt!

Imorgon körs det baklår och vader!!!"There is no need to have a plan B, because it distracts you from plan A"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar