måndag 24 mars 2014

Update och offseason shape!

Sitter hemma och har nyligen ätit mitt postmeal. Mätt och belåten med andra ord! Idag var det rygg på schemat. Mycket supersets och dropsets idag.

1. Smalt greppad latsdrag
Superset
Brett greppad latsdrag 3x10-15 + några assist

2. Skivstångsrodd (Maskin)
Superset
Pulldowns i cable 2x10-15

3. Hantel pullovers 2x12-15

4. Wide grip row
Superset
Smal grip row (impulse) 2x10+

5. Sittande kabelrodd med rep, drag mot halsen 3x15-20

6. Sittande kabelrodd, V-grepp 2x 3 platås drop set

Blev visst en del volym idag. Var riktigt on fire och kändes som om jag kunde ha kört några övningar till men ryggen var finito! Det räckte bra!

Var också och övade lite posering med bikinibruden Camilla. Vi övade dock inte samma poses ;) Hon körde sina kvartsvändningar medan jag pustade, frustade och svettades med mina double biceps front/back, latspread, sidechest osv osv. Försöker att posera lite varje dag. Ofta ny pumpad efter gymmet när jag kommer hem. Men det är mest bara korta poser där jag bara försöker känna efter känslan. Borde börja lägga in mera långa 2-3 minuters hållningar för att klara av att hålla emot för att inte börja skaka osv.
Mjuk och go på 104,5kg. Känns riktigt bra iaf. Benen har fått sig lite massa men inte i närheten så som jag visualiserar dem i framtiden ;) Vader, jaa, dessa vader. MERA KÖTT ;)

Syrran är i riktigt bra form nu redan. Tre veckor kvar för henne tills tävling i bikinifitness på Fitnessclassic 2014. Kommer bli galet bra det här!!!


TRAIN HARD PEOPLE!

//R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar