tisdag 27 maj 2014

The weekend!

Underbar helg vi har bakom oss! Efter ett riktigt lyckat armpass på lördagsmorgon tog jag och Heidi vårt pick och pack och begav oss till Maxmo. Svärfar var i full rulle med stockstugan som skall timmras upp så det var bara att dra på sig byggarkläderna och hugga in! Otroligt roligt nu när man spenderar så mycket tid på ingenjörsbyrån. Saknar nog det hårda byggarbetet ibland. Speciellt soliga dagar när jag sitter i kontoret och kollar. Tänker att  det vore härligt att vara på något tak och bygga . Men då kommer de kalla dagarna med spöregn då jag riktigt myser med min kaffekopp i min sköna kontorsstol och skulle inte byta det för något i världen. Båda jobben har sina för och nackdelar! Men detta lär bli bästa kombinationen. Heltid på kontoret och sedan bygga på fritiden. Har mycket angående byggplaner i tankarna. Men det får jag ta och berätta en annan gång. Inget som är relevant just nu!

Är iaf just hemkommen från ett riktigt bra benpass! Ha degat ner mig i soffan och skall kolla nyaste Game of Thrones! Gäääälet bra serie alltså! Om ni inte kollat den, DO IT!!!

Fick hem min activebox igår med. Killarna på activebox gör ett grymt jobb med att samla bra produkter i varje låda. Jätte nice då man får prova olika smaker/produkter med samples istället för att köpa en hel stor burk och bli besviken efter första dosen. Hittade en riktigt grym BCAA jag kommer köpa tack vare den!

-->ACTICEBOX

ACTIVEBOX!

Bild från våran villa på Bergö förra helgen. Otroligt vackert där också!!!

"Doing what men do best! Building real timber houses!" Jag och Sven-Erik


Hoppas allt är gött med er!!!

//R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar