tisdag 5 augusti 2014

Rebirth of the blog!

Lets keep you guys updated from now on!

Har haft semester, det är allt jag kan säga. Semester från allt vad updates på instagram och blog har att göra med. Det har varit riktigt skönt alltså, att koppla bort från nätet och försöka leva i nuet utan att alltid dra handen mot telefonen för att kolla instagram. Måste erkänna att det varit svårt. Jag har som vana att alltid vid exempel middag kolla igenom "whats going on" på nätet bland mina följare och de jag följer på olika nätverk. Det brukar inte uppskattas av den man äter middag med och det är först nu jag har börjat inse det! (Homer simpson: "DOUH!!"). Det finns stunder du delar med dina nära och kära och stunder du kollar din instagram, facebook eller blog. Har kommit fram till att WC:n är ett ypperligt tillfälle att kolla in instagram updates! Saves time och är "Win Win!" Lol ;)

Nu är i alla fall semestern över och jag tänkte sakta men säkert börja updatera mera regelbundet. För att catcha upp en aning:

- Trifinity training ÖB är upp and running! Det blev en riktigt BOOM när vi startade och det är fullt ös med det!!! Riktigt galet roligt! Vi har ett stort antal Bikinifitness- och Mens physique atleter. Två grenar som växer mycket i Finland nu. Har också många "vanliga" PT kunder. Härligt att folk vill ta tag i träningen och nå sin drömkropp, tappa de extra kilon eller bygga muskler och bli tyngre. Detta är vad vi kallar en "träningsboom" och en tid för förändring!

- Är nu 6 weeks out från Jyväskylä kvalet i Classic bodybuilding. Har en lång resa bakom mig och börjar nu vara snart 13 kg lättare än då jag började dieten. Har grymt bra hjälp av min coach Ahmad. Morgonvikten låg på måndag morgon på 93,7 kg. Tappar ca 1 kg i veckan nu och det behövs när jag ännu behöver bli hårdare och viktgränsen är 90kg.

Relativ gammal bild från då vikten låg kring 98-99 kg. Tror den är 5 veckor gammal. Kommer stiga på scenen med ett helt klart bättre paket detta år! Så länge jag hinner skrapa bort det sista innan kvalet!Still rocking!!!!
//R
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar