lördag 27 september 2014

Rise and shine! Saturday Cardio!

Uppe med tuppen denna lördag också! Heidi, min sambo, skulle jobba så jag vaknade med henne när hennes väckarklocka ringde. Lika bra att inte sova in för mycket, brukar bli alldeles för seg då. Bäst att försöka hålla liknande rytm som på vardagarna. Men blir så klart lite uppesittarkväll på fredagar och lördagar ;) Skönt är det!
Relativt gammal bild från ett cardio pass med hybriden i somras. Betydligt smalare i ansiktet i dagsläget ser jag nu.. :o

I denna stund har jag kurrat ner mig i soffan. Candy, våran hund, har gjort detsamma. Min morgonträning är också avklarad och den gick super. Blev 65 min med min hybrid cykel utomhus. Det blåste så otroligt mycket så jag fick planera min rutt bra för att undvika alltför mycket motvind/medvind. Blev att ta mig ut mot gamla stan och cykla bland tätbebyggelsen. Blev ett bra val! Pulsen hölls kring 135-145 vilket är riktigt perfekt. Köttade veckans benpass nr 2 igår också så det känns riktigt bra att få igång de stela benen direkt från morgon och stretcha ut efteråt.

Har avnjutit mitt morgonmål också! Har börjat fylla ut lite mera nu från morgon och lunch. Det är en STOR grötskål jag får ta mig an nu. Är helt i extas nu med denna mättnadskänsla jag har. Gott!

Senare idag skall jag till gymmet för lite "Gun show" (armträning) och mage. Kommer få ett härligt tryck med denna glykogen påfyllning (morgongröten) i musklerna! Energi is good!!!

Så här fint var det denna morgon. Bilden "stulen" av Heidis instagram. Hon var på morgonlänk med Cecci och Candy. 

Ceccis blogg: Ridcoachcecilia
Heidis blogg: Heiditränar

Lite lustigt att de här två alltid nästan vet var man är..som om de har en radar på en ibland. Jag hann bara innanför dörren efter morgonträningen så hör jag : "jaa, hörde att du träffade Cecci (cyklade förbi henne i all hast), hon tyckte du hade mycket kläder på..".. Herregud hur har den infon redan hunnit fram när jag träffade Cecci för 5 min sedan. Skrämmande.. :D

Rock on!!


//R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar