lördag 18 oktober 2014

Cheat meal from heaven och natt frossa!

Aaah, underbara fredag och underbara cheat meal. Som jag har väntat på att få mysa ner mig en fredagskväll i soffan med en nyfärsk film, sushi, chips, dipp och lite sötsaker. Jajjamensan, första cheatmealet efter tävlingen. Borträknat då det jag åt direkt efter tävlingen ;) 38 bitar Sushi senare, lite chips och lite marabou var jag så belåten. Jag var så nöjd och glad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sedan somnade jag på soffan en stund. Yrade iväg mig till sängs för att sedan vakna klockan 4 med en otrolig nattfrossa. Frös så in i helskotta. Var tvungen att ta på sticka sockar, mjukisbyxor och en tröja. Still very cold!.


Gårdagens cheatmeal och bild från då jag jobbade i Betterbodies båset på Fitnessexpo. Tog lite bilder med alla möjliga folk! Var galet roligt! ;)
Mätte feber och javisst, där låg den på 38 grader. Magen var så sjuk så tankarna gick direkt på att fisken troligen inte varit okej i sushin. Eller att jag insulinpeakar då jag inte är van med denna mängd mat och socker.. Kastade in lite burana för att få frossan att sluta. Vilket fungerade och kunde somna om. Vaknade några timmar senare, gick ut med hunden och tog lite frisk luft. Mätte temp igen och allt var normalt. For och brände av ett otroligt bra armpass med min storebror. Blev riktigt mycket volym och en sjuhelsikes pump. Kom hem, åt min postmeal. Slängde mig på soffan igen för en lite 10-15 min powernap. For med sambon senare och veckohandlade. Tyckte senare att jag var lite aning trött. Mätte feber igen och ja, 38,4. Yeeiy! Konstiga är att jag inte har några andra symptom än att jag känner mig lite varm. Skulle bra kunna köra ett benpass imorgon känns det som. Vilket jag då inte kommer att göra, såklart! Är total vila!

Sambon har varit lite krasslig tidigare i veckan och kan vara samma jag fått nu. Men tror att det ännu kan vara sushin.. :/ Mycket shit som går nu iaf! Glad är jag att jag inte fick detta veckan innan tävling! Gissar att jag är feberfri imårn och kan köra lite lätt bröst på måndag. Men det ser vi då!


Från photoshooten med Wasa sportsclub och Wasa gym trading crew! Visa upp HOIST och STERLING maskinerna. Grymt bra maskiner som jag använder i mina pass!
Nu myser jag med lite kvarlämnad choklad och godis från gårdagen. Gotta love offseason! Vikten stabil nu kring 88kg. Dvs ligger endast 4-4,5kg ´+ efter tävling vilket är riktigt bra! Kört smart nu och håller dieten, lite cardio och styrketräning nu efter denna tävling. Efter förra årets tävling blev det 10-12kg + redan första dagarna efter tävlingen. Käkade skräp i 2-3 veckor efteråt. Min kropp mådde inte bra då! Nu mår jag som en kung kan man säga och flyger ännu på rosa moln! ;)

Syrran, Camilla, tävlar på VM nu i helgen i Canada. Är lite nervös här hemma nu! Men jag vet att det kommer att gå bra! Hon är Finlands mästare i sin klass och har inget mera att behöva bevisa för någon. I mina ögon är hon alltid BÄST! Go get em sistah!!!

Bild från invägning och inregistrering på VM i Canada, Montreal! Bild av: Eastlabs.sk


//R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar