söndag 26 oktober 2014

Restday! Gotta take them too!

Vilodag idag! Skönt men på samma gång är jag riktigt motiverad att fara lyfta lite skrot. Är riktigt mör i hela kroppen från veckans hårda träningar så vilodagen är ett måste! Var endast ut på en morgoncardio innan frukost. Bara lätt powerwalk 40-45 min med hund och sambo. Lite ruggigt väder där ute bara. Desto mysigare att komma hem och lyxa till en riktigt bra frukost!

Igår lyxade jag till det med ett välbehövligt cheatmeal. Laddade in en kotzone fylld med lite extra kyckling och ost. En påse plockgodis bak på det så var jag nöjd! Gott som bara den och känner mig laddad idag. Skall bli så härligt att dra igång ny träningsvecka imårn.

I veckan har vi också jobbat lite med dokumentären. Gjorde en lång intervju som handlade om allt mellan himmel och jord. Mycket "deep shit" kom upp till ytan. Vilket troligen var hans plan ;)

John och jag från kvällen då vi filmade. Visar också ett par jäfla bra sittande jeans! Mycket "bootey" ryms i dem vilket oftast är ett problem med andra vanliga jeans. Vanliga jeans är också oftast för tajta när de kommer till låren.
Testade lite nya produkter senaste veckan. Bland annat dessa aminosyror från Nanox. Bra macro 4:1:1! Sällan man hittar den kombinationen i BCAA tillskott. Grymt bra då leucine har forskats fram att ha den största effekten för boostning av proteinsyntes.


Nanox Bcaa. Bra smak, bra macro = Klart godkänd produkt! Klämmer av en lite side triceps på samma gång ;)


//R

1 kommentar:

  1. Tack för intervjun Robbe och för publiciteten här. Håller på att gå igenom materialet nu, och det ser riktigt bra ut! :) Great success!!!!

    SvaraRadera