måndag 13 oktober 2014

Took home the brons medal!

Yees box! Då var finska mästerskapen över och vilken helg det har varit. Helt otroligt och över förväntan! Jag har inte i närheten hunnit smälta allt det här och blir att återkomma med ett längre inlägg senare i veckan när jag är tillbaka i verkligheten. Flyger på rosa moln för tillfället ;)

Jag backstage, chillar/vilar inför förbedömning! 

Ni som inte följet med på instagram eller annan med så började hela fitnesshelgen med att Camilla och jag tävlade samma tid på lördagmorgon. Jag tävlade i Classic bodybuilding medan Camilla tävlade i den internationella Nicole Wilkinson tävlingen. Vi båda kammade hem varsin tredje plats i tävlingarna. Fick mycket bra feedback från domarna då jag hade blivit så pass mycket hårdare från kvalet fyra veckor tidigare. Hade kört stenhårt och gjort allt jag kunnat för att komma in i mitt livs bästa form från kvalet till FM så otroligt roligt att få den feedbacken. Kan inte vara annat än nöjd att komma från en femte plats i kvalet och sedan ta hem bronsmedaljen! Otroligt! Hard work pays off!


Direkt efter prisutdelningen. Tog hem bronsmedaljen i finska mästerskapen. Helt jävla otroligt! (Ursäkta språket! ;))

Lördag kväll så var det dags för Saras Pro tävling. Hon också tog hem en tredje plats. Trillingarna kammade alltså alla hem en tredjeplats under lördagen. En bra dag för Team Trifinity och bättre skulle den bli.
A good weekend for TEAM TRIFINITY! 

Söndag var dagen då det var dags för Camilla att kamma hem titeln som finsk mästare i sin längdklass. Är så otroligt stolt över oss alla och att få dela detta med hela familjen som var på plats var något så fantastiskt roligt!
Nöjda och belåtna efter helgens framgångar! ;)//R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar