söndag 2 november 2014

Robert + vattengymppa = SANT!

Denna helg har varit riktigt tuff! Haft PT-kurs från fredag till söndag på Norrvalla. Det har varit intensivt, många tuffa träningspass och gjorde mitt livs första vattegymnastikspass! Jag har alltid varit den som kollat på dem som kört vattengymnastik och tänkt "oi giud... det där är bara för lätt/löjligt". Jag ser på detta med nya ögon nu! Helt ny respekt. Jag var minst sagt slut efter passet. Inte sådär super trött/flåsande slut, det är ju ändå vattengymppa vi snackar om, men sådär passligt mör. Galet roligt var det i alla fall och absen hade faktiskt lite muskelvärk idag efter det!

Igår föreläste också Maria Olsson om coachning och drog ett brutalt core/plyometrik pass senare på dagen. Känner av det idag. Jätte bra föreläsning också! Riktigt inspirerande!

Maria kör ett tufft core pass! Iaf jag tyckte det var tufft då detta inte riktigt är min typ av träning.
Maria föreläser om coachning.
Igår kväll blev det tortillakväll med några andra PT-studerande som också övernattade på Norvalla. Kan bara säga ett ord: "SUCCESS!" Riktig trevlig kväll!


Tortillamys! ooch min biceps skulle som vanligt vara med.. X)

Har idag också hunnit bränna av ett armpass. Har ett tufft axelpass kvar på denna "period" nu innan jag tar ut en vilovecka. Har inte haft vila sedan dietstart för, tjaa vad blir det, 24-26 veckor sedan? Skall endast till gymmet och köra lite lugna pass för att hålla igång lite pump och ämnesomsättning. Men inga maxningar eller reps till failure. Skall bli så skönt att reparera, växa och tagga till inför nästa program!


En till bild från fitnessexpo 2014! Jag och Timo honkala. Damn that bicep honkala!


Träna hårt gott folk!!!

//R

Ps. Hoppas det var ok att jag stal bilderna Pia ;) Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar