torsdag 15 januari 2015

Mycket på G!

Mycket på G nu! I helgen var Trifinity Training och höll en föreläsning på Active sport club i Ekenäs. Verkligen roligt att så många var intresserade av att komma och jag räknade snabbt att det var kring 60 pers! Fick ett otroligt varmt välkomnande av Active sport club och man kände av bra feelis på hela gymmet! Hoppas våra vägar korsas igen i framtiden.

I helgen drar ännu ett evenemang igång och då är det dags att spendera lördagen på Norrvalla fitness and dance event. Jag och mina systrar kommer att vara där i egen monter med Trifinity Training. Vi kommer bland annat att sälja träningscheman (beach body 2015, booty building, no excuses program, bikinibody) och kommer finnas på plats för att svara på alla era frågor kring träning, kost och hälsa. Vi på Trifinity training kommer också sälja de populära kosttillskotten från Scitec! Good times!

Vi drar även igång ett tufft träningspass senare på dagen. Det blir galet bra "booteeey building" tips från systrarna Back och jag själv står för den lite mera muscle building!

MISSA INTE DETTA EVENEMANG!


Spana efter denna poster på Fitness eventet så hittar ni oss! C YOU THERE!!!
Trifinity Training på Active Sports Club i Ekenäs! Tusen tack till alla ni som kom och lyssnade!


Vi syns på fitness and dance eventet!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar