måndag 19 januari 2015

Norrvalla fitness event! Fullspäckad helg!

Sådärja! Tillbaka till vardagen nu denna vecka. Skall bli riktigt skönt att inte ha allt för stora planer inplanerade denna vecka. Får fokusera lite på eget om kvällarna och ta ikapp lite tid med sambon och hunden.

Fitness eventet som arrangerades vid Norvalla var otroligt roligt! Tack till alla som kom och besökte vår monter i helgen. Var så roligt att få prata träning, fitness, kostillskott och allt mellan himmel och jord från klockan 9- på morgon till 19- tiden på kvällen.

Det var också jätte roligt att vårat träningspass blev fullbokat direkt från morgon. Ni som lämnade på "extra-listan" ryms med nästa gång! Lovar det! De som kom med på passet körde på bra! De flesta hade redan tränat 3-4 pass innan vårat så helt otroligt bra jobbat att ni orkade pressa ut det sista.

Till er som ville kontakta mig på mail efter eventet så når ni mig på : Trainerrobbe@gmail.comVårat stand/ Våran monter. Trifinity Training i mitten, Scitec och Nutramino på båda sidorna = Success!

Jag och Sara presenterar lite produkter från Scitec och bjuder på provsmaker. I bakgrunden kunde man också se filmer från våra tävlingar.
Två av de tuffa brudarna som deltog i "Trillingarnas träningspass". Bilden tagen av Jenny Norrlin, hoppas det var ok att jag stjälde den ;)


Träna hårt gott folk! Beach formen 2015 närmar sig!

//R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar